Velkommen!

søndag 13. mars 2011

Tida går så altfor fort.....


Er det bare meg som syns det? ;)
Første jobb uka er vel overstått, og jobba denne helga.
Det var deilig å komme seg ut, og få ett litt annerledes aktivitetsnivå, selv om det begynner å bli litt annerledes hjemme og nå som han har begynt å dra seg rundt på gulvet... :)


Idag er det bilder fra kjøkkenet, ett brett som jeg har på benken.
De er så søte det settet med salt og pepper, det fikk vi av søstra til samboeren min og hennes familie til jul. Hun vet virkelig hva som faller i smak hos meg, jeg skal vise dere ett flott etasjefat jeg fikk av henne til bursdagen min en dag. :)


Nå er det ca en måneds tid til det braker løs med bryllup, min søster skal gifte seg med sin utkårede, og jeg skal være forlover.... :)
og helst før bryllupet skal jeg ha fått arrangert ett utdrikningslag... hihi.... at det går ann å være så treg og somle så... :) Men jeg vet hva som skal skje da, så blir bare å få satt det i gang... :)


Hvordan ser deres uke ut da?
Her er det to dager med jobb, 3 dager hjemme med sjarmøren, og på fredagen får vi besøk av ett vennepar av oss med ei lita prinsesse på 2 mnd.... oi som jeg gleder meg.... mon tro om jeg muligens blir litt babysyk, slik som sist vi traff de... :)

Ha det fint så lenge, og send noen tanker og gjerne litt midler til våre stakkars venner i japan!
Vi er heldige som bor her vi bor!

3 kommentarer:

 1. Hei Lillian,
  Så koselig på kjøkkenet ditt, og veldig kjekt å høre at du trivdes med å komme litt ut i arbeidslivet igjen. Ser du har noen gode dager hjemme med minsten også, det er gull verd!! Så spennende med søsteren din som skal giftes, masse lykke til både med utdrikkingslag og den selve store dagen!!

  p.s. Fint å høre at du er "føre var" med nødnummer. Fortell gjerne din venner med barn om det nye nummeret:))
  Uken hos oss har alltid "bein å gå på" selv om jeg er hjemmegående husmor. Junior som er 11 er aktiv både innen fotball og gitarspilling, så de første 3 dagene av uken er det full rulle. Så roer det seg ned mot helgen og skuldrene senkes litt etter litt igjen, herlig!!
  Kos deg med ny uke.
  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen hjertlig takk for hyggelig melding, joda sant det du sier.Men du vet hormonell og kanskje litt overfølsom, men blir bare litt irritert;)
  Sååå gøy med bryllup, ingenting er mer hyggelig enn det :)) Jeg eeeeeelsker bryllup :))) Så fint det var, og ja jeg lover deg det blir bilder fra barnerom og diverse ting ja, har 2 barnerom med ideer som starter snart, må bare samle litt krefter først:))
  Mange klemmer

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Slike brett med mykje er det finaste;)
  Masse lekkert å sjå her hos deg!

  Takk for fine ord frå deg♥

  Ønskar deg ei god ny veke

  ♥ Astrid

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du legger igjen en hilsen <3