Velkommen!

tirsdag 26. april 2011

Deilig påske, vel overstått.....Hei hei.....
Idag er det litt bilder fra skjenken min i stua.
Selve skjenken er i oljebehandla eik, men tror den snart får en tur med malekosten.... :)


Påska er vell overstått, vi har hatt noen fantastiske dager her i sør...
Jeg har jobba flere av dagene i påska, men vi rakk å kose oss ute i sola for det, pluss at vi har fått utrolig masse ute.... Det trodde jeg at vi aldri skulle få tid til mer, nå som vi har guttungen med på alt, men nå i påska har han sitti så fornøyd i vogna si, og kikka på oss som har malt (det prosjektet kommer jeg tilbake til en annen gang ;)), drevet litt med ved, og pusla litt rundt sånn ellers....Denne tøffe lykta under her kjøpte jeg på en blomsterforhandler for ganske lenge sida.
Men den var ett kupp, halv pris på den.
Og nå begynner den å bli rusten, og ganske sliten, men det gjør den jo bare enda finere..... :)


Er det ikke bestikk kasse dette blir kalt? :)
Denne kjøpte jeg hos frk olsen for en god stund siden, jeg er så utrolig glad i den.
Oppi den fyller jeg allverdens av søte ting, det ene avlukket har jeg masse blonder, og en koselig gammel saks, ett annet er fylt med kronelys og en gammel klokke. Klokka arva akkurat samboeren min av olderfaren sin, bak på klokka er det gravert inn initialene hans, som er de samme initialene som samboeren min.Også i de to siste avlukka har jeg to servietter og noen sølvskjeer med en blonde rundt i det ene, og i det andre har jeg en kakespade og to sølvskjeer.
enkelt, og veldig koselig.... :)Sjarmerende, "gammel" madonnaDenne lysestaken, med skuff under, kjøpte jeg for ti kroner på åhlens en gang, snakk om kupp... :)
Det er gøy å komme over slike ting...Også må jeg bare fortsette med ett lite bilderas, alt fra samme skjenken og det jeg har nevnt.... :)
Bilde som blir skimta er av sønnen min, da har var ca 3-4 mnd.Vi er så glad i denna klokka....
Den har en litt spesiell histore fra under krigen å, jeg må få alle detaljene fra samboeren min senere, så skal dere få høre... :)Nå reiser jeg snart på jobb, også skal jeg jobbe til torsdag, så har jeg helgefri.
Det skal bli nydelig!
Ha en flott vår-uke, og nyt den ute, så mye du kan... :)

1 kommentar:

  1. Hei og takk for fin hilsen hos meg:) Mange fine bilder,du har en fin stil:))Våren min blir å slappe av og komme meg litt og forberede meg på å bli trebarns mor:)tusle litt i hage og holde på med huset litt, vi er ennå i bygge fasen så det er nok å ta tak i:)Blir ikke noe ferie på oss i år da vi vil bruke penger på huset og får jo ny baby :)Det er alltid hyggelig med familieforøkelse og hvis dere tenker på det er tiden med ca 2 år mellom PERFEKT synes jeg, jeg ser nå at guttene mine har masse gøy sammen og mer vil de få opp igjennom:) Det er jo ok at det ikke er så mange år mellom de;)
    Lykke til ihvertfall hihi
    Klemmer

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du legger igjen en hilsen <3